Over ons

Thuiszorg

Vivent staat bekend als dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is. Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg. U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten. Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken bijna 1500 mensen en ruim 700 vrijwilligers.

Vivent thuiszorg bestaat uit

Verzorgenden en verpleegkundigen

De medewerkers verzorgende 3-IG zoeken samen met cliënten naar de beste oplossingen om ze zo lang mogelijk (zorg)onafhankelijk thuis te laten wonen. Als verzorgende help je de cliënten bij het wassen, aan- en uitkleden, met het eten en drinken, steunkousen, zwachtelen, incontinentiemateriaal, korset, prothese of het verzorgen van medicatie.

De medewerkers met verpleegkunde niveau 4 hebben een coördinerende functie rondom de zorg van de cliënt. Zij zorgen ervoor dat er aan een netwerk wordt gebouwd in de wijk en onderhouden contacten met gemeenten, huisartsen en andere organisaties. Daarnaast helpen zij de cliënten ook bij wassen, aan- en uitkleden, het eten en drinken, steunkousen, zwachtelen, incontinentiemateriaal, korset, prothese en/of het verzorgen van medicatie.

De wijkverpleegkundige indiceert en coördineert de zorg vanuit verpleegkundig perspectief in samenwerking met collega’s en andere disciplines. Het gaat vooral om een manier van zorg verlenen waarbij de focus ligt op het versterken van de zelfredzaamheid van de cliënt, ontzorgen, kwaliteit van leven en gepast zorggebruik!

 

Gespecialiseerd verpleegkundigen

Gespecialiseerde verpleegkundigen adviseren en begeleiden cliënten die een chronische of levensbedreigende ziekte hebben. Het team bestaat uit medewerkers die zich hebben gespecialiseerd in een bepaalde ziekte of aandoening zoals:
- Neurologie en Niet Aangeboren Hersenletsel
- Chronische longziekten
- Wond- en stomazorg en Decubitus
- Oncologie en Palliatieve Zorg.

 

Gespecialiseerd thuisbegeleiders

Het GTB is er voor mensen die de regie op het dagelijks leven kwijt zijn. De thuisbegeleider pakt samen met de cliënt de problemen aan en maken situaties leefbaar. Vaak kan dat met tijdelijke trajecten. Soms is langdurige ondersteuning nodig.

 

Verpleeg Technisch Thuiszorg team

De speciaal opgeleide verpleegkundigen van het Verpleegkundig Thuiszorg Technologie team van Vivent bieden 24 uur per dag speciale zorg die je normaal misschien alleen in het ziekenhuis zou verwachten, zoals catheters, bloedtransfusies, palliatieve sedatie en pijnstilling. Het VTT team verpleegt baby’s, kinderen en volwassenen.

Onze divisies

Thuiszorg

Wonen & Zorg

Mariaoord

Flexpool

Staf & ondersteuning

Overig

 
 
 
 

Adres

Werken bij Vivent
Vliertwijksestraat 369
5244 NJ Rosmalen

Contact

werving@vivent.nl

Lieke Keijzers
06-52 609 777

Renske Razenberg
06-52 609 196

Volg ons

www.vivent.nl

© 2021 Werken bij Vivent. Ontwikkeld door Recruition. Alle rechten voorbehouden