Werken en leren

Jij wilt groeien, als mens én als professional. Juist daarom kies je voor Vivent, want wij hechten waarde aan jouw ontwikkeling. Bij ons krijg je hier alle ruimte voor. Onze opleidingsadviseurs staan voor jou klaar om je te ondersteunen en adviseren. Tegelijkertijd sta jij zelf aan het roer. Als professional ben je zelf verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan het up-to-date houden van jouw voorbehouden handelingen maar ook aan het specialiseren in bijvoorbeeld NAH of omgaan met onbegrepen gedrag bij mensen met dementie. Zo ga je elke dag met plezier naar je werk en haal je het beste uit jouw dag. Niet alleen nu, maar ook later.

We hebben voor al onze medewerkers een groot aanbod van e-learnings en scholingsmogelijkheden. Bij onze afdeling Opleidingen kun je met al jouw vragen over opleidingen en scholing terecht.

Anja (rechts op foto) werkt al 40 jaar bij Vivent. Ze begon als ziekenverzorgende, werd ziekenverzorgende IG en daarna paramedisch assistent op de revalidatieafdeling. Dat werk doet ze nu nog, een dag in de week, de rest van de tijd ‘staat ze in de zorg’. “Bij Vivent hebben we alle ruimte gekregen om ons te ontwikkelen.”
Anja van Gelder
Paramedisch Assistent Revalidatie - Heeseind

Loopbaanontwikkeling

Misschien heb je de ambitie om een vervolgopleiding te volgen, door te groeien of je te specialiseren. Het kan ook zijn dat je wilt onderzoeken hoe je ook later nog gezond, vitaal en met plezier aan het werk kunt zijn. We gaan graag met je in gesprek over jouw toekomst. We maken dingen bespreekbaar en kijken hoe we je hierbij kunnen helpen. Bij Vivent is veel mogelijk.

Lees meer over leren en ontwikkelen
Powered by Emply