Werken en leren

Jij wilt groeien, als mens én als professional. Juist daarom kies je voor Vivent, want wij hechten waarde aan jouw ontwikkeling. Bij ons krijg je hier alle ruimte voor. We horen graag hoe jij jouw ontwikkeling ziet, zodat we je beter leren kennen en je kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Anja (rechts op foto) werkt al 40 jaar bij Vivent. Ze begon als ziekenverzorgende, werd ziekenverzorgende IG en daarna paramedisch assistent op de revalidatieafdeling. Dat werk doet ze nu nog, een dag in de week, de rest van de tijd ‘staat ze in de zorg’. “Bij Vivent hebben we alle ruimte gekregen om ons te ontwikkelen.”
Anja van Gelder
Paramedisch Assistent Revalidatie - Heeseind

Werken en leren combineren?
Dan is een BBL-opleiding (MBO) of een deeltijd opleiding (HBO) misschien iets voor jou! Hierbij pas je de op school geleerde theorie direct toe in de praktijk. Tijdens je opleiding krijg je begeleiding van werkbegeleiders en praktijkopleiders. Je bent in dienst van Vivent en ontvangt een salaris.  

Verder ontwikkelen als zorgprofessional
Misschien heb je de ambitie om een vervolgopleiding te volgen, door te groeien of je te specialiseren? Bij Vivent is veel mogelijk. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten.

Lees meer over leren en ontwikkelen

Meer informatie over