Vivent als werkgever

Vivent is dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met een breed zorgaanbod en vele expertises. Bij Vivent hebben we oprechte aandacht voor onze medewerkers. We hebben én verwachten lef en leiderschap. Zo kun je zelf jouw werkdag en eigen ontwikkeling vormgeven en ondersteunen wij jou in de keuzes die je maakt. Samen werken we aan één doel: de beste zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving.

Bij ons werken 1500 mensen en 700 vrijwilligers. In alle fases van het ziekteproces bieden onze zorgprofessionals de juiste zorg en expertise. Dit doen we bij de cliënt thuis en in onze woonzorg- en (expertise) behandelcentra. Het werkgebied van Vivent strekt zich uit over de gemeenten Boxtel, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Ook hebben we woonzorgcentra in Rosmalen, Den Bosch, Berlicum en Den Dungen.

Onze jaarlijkse Viventdagen

Vivent wil je kennen!

Aandacht voor de medewerker als individu vinden wij bij Vivent net zo belangrijk als de persoonsgerichte zorg die we de cliënt bieden. We zijn bijvoorbeeld benieuwd naar wat jouw werkdag goed maakt, wat je ambities zijn of waarom je voor de zorg kiest. Anders gezegd: Vivent wil je kennen! Tijd is een kostbaar iets, maar dat vriendelijk glimlachende gezicht is van onschatbare waarde. Bij Vivent hebben we dus aandacht voor elkaar, zodat je je collega’s en cliënten écht leert kennen. Hoe maak jij tijd vrij voor een ander? 

“Het zijn vaak mensen die het aan ons over laten als ze er helemaal doorheen zitten. Ik kan dan een luisterend oor bieden en tips aanbieden. Het belangrijkste wat ik doe is mensen steun geven.”
Naima
Verzorgende IG - Wijkzorg
Lees meer

Met elkaar

Vivent is een grote zorgorganisatie. Toch voelt dat niet zo. Bij Vivent zijn we verbonden met elkaar en werken we samen aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat iemand belangrijk vindt in het werk. We nemen en krijgen de tijd om gezamenlijk uitdagingen te verkennen, zonder dat we de oplossing al weten.

Als medewerker bij Vivent heb je veel contact met je collega’s van allerlei disciplines. Er heerst een open cultuur en wij zijn allemaal gelijk aan elkaar. Ieder brengt zijn eigen kennis en expertise mee en dat waarderen we. We gaan het gesprek niet uit de weg en stellen elkaar vragen zonder de antwoorden al in te vullen. Dat maakt werken bij Vivent bijzonder. Samenwerken zit in ons bloed, want het beste uit jouw dag halen dat doe je niet alleen. Hoe haal jij het beste uit je dag?

Lef en leiderschap

Bij Vivent leggen we de bal bij jou neer om je eigen werkdag en je eigen ontwikkeling vorm te geven en ondersteunen jou in de keuzes die je maakt.  We verwachten lef en leiderschap. En tonen zelf initiatief om de zorg uitstekend en met aandacht voor de cliënt uit te voeren. We mogen dan best eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd. Hoe toon jij lef in je werk?

Vivent voor jou in het kort:

  • Vivent wil je kennen!
  • Breed zorgaanbod en veel expertises in huis
  • Zelf jouw werkdag vormgeven
  • Ruimte voor leren en ontwikkelen via onze Vivent Academie
  • Multidisciplinair samenwerken in een open cultuur
  • Één gezamenlijk doel: het beste uit de dag halen.

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden? Bekijk dan ook eens onze vacatures.

Onze vacatures