Vivent als werkgever

Het werkgebied van Vivent strekt zich uit over de gemeenten Boxtel, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Daarnaast hebben we woonzorgcentra in Rosmalen, Den Bosch, Berlicum en Den Dungen. Bij ons werken 1500 mensen en 800 vrijwilligers. In alle fases van het ziekteproces bieden onze zorgprofessionals de juiste zorg en expertise. Dit doen we bij de cliënt thuis en in onze woonzorg- en (expertise) behandelcentra.

Ruimte voor jouw ambitie, groei en ontwikkeling

Vivent heeft een breed zorgaanbod. De uitdaging van onze brede dienstverlening is jou op het lijf geschreven. Want jij zoekt uitdaging in je werk en wilt je blijven ontwikkelen. Je wilt het beste uit jouw dag halen en uit die van cliënten of bewoners. Bij Vivent bieden we jou de ruimte voor jouw ambities, ontwikkeling en groei. Je kunt bij ons alle kanten op, juist omdat we zo’n breed zorgaanbod hebben. Daarom kies jij voor Vivent. Dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving.

Samenwerken in een open cultuur

Vivent is een grote organisatie. Toch voelt dat niet zo. Want als medewerker bij Vivent heb je veel contact met je collega’s van allerlei disciplines. Er heerst een open cultuur waarin iedereen makkelijk benaderbaar en behulpzaam is. Artsen, ondersteunende diensten, verpleegkundigen, verzorgenden IG of huiskamermedewerker, één ding hebben ze allemaal gemeen: het doel om het beste uit de dag te halen, voor onszelf en voor onze cliënten en bewoners.

“Het zijn vaak mensen die het aan ons over laten als ze er helemaal doorheen zitten. Ik kan dan een luisterend oor bieden en tips aanbieden. Het belangrijkste wat ik doe is mensen steun geven.”
Naima
Verzorgende IG - Wijkzorg
Lees meer

Jouw inbrengt telt

Ieder brengt zijn eigen kennis en expertise mee en dat waarderen we. Dat maakt werken bij Vivent bijzonder. Samenwerken zit in ons bloed, want het beste uit jouw dag halen dat doe je niet alleen. Dat doe je samen, met je manager, met je team en met collega’s van andere disciplines. Zo helpen we elkaar om de kwaliteit van zorg hoog te houden.

Vivent als werkgever in het kort:

  • Brede dienstverlening in alle fases van het ziekte- of herstelproces;
  • Veel expertise in huis;
  • Ruimte voor ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
  • Multidisciplinair samenwerken in een open cultuur;
  • Één gezamenlijk doel: het beste uit de dag halen.
     

Ben je na het lezen van deze informatie enthousiast geworden? Bekijk dan hier ook eens onze vacatures.

Onze vacatures
Powered by Emply