Wij zijn Vivent

Bekijk onze vacatures

Het werkgebied van Vivent strekt zich uit over de gemeenten Boxtel, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Daarnaast hebben we woonzorgcentra in Rosmalen, 's-Hertogenbosch,  Berlicum en Den Dungen. Bij ons werken 1500 mensen en 700 vrijwilligers. In alle fases van het ziekteproces bieden onze zorgprofessionals de juiste zorg en expertise. Dit doen we bij de cliënt thuis en in onze woonzorg- en (expertise) behandelcentra.

Lees meer over Vivent als werkgever

Onze expertises

Als professional kies jij voor Vivent vanwege ons brede zorgaanbod en de vele expertises die wij in huis hebben. Dit zie je terug in de wijk, in onze woonzorgcentra en dagbestedingslocaties. Op deze pagina lees je meer over al onze expertises én wat dit jou te bieden heeft.

Benieuwd naar al onze expertises?

Leren en ontwikkelen

Ontwikkelen, bijblijven en kennis delen. Dát is werken bij Vivent. Wij zijn altijd op zoek naar de beste kwaliteit van zorg. Dat zie je terug in de zorg die onze medewerkers geven aan onze cliënten en bewoners. Leren en ontwikkelen staan centraal bij Vivent. We inspireren al onze medewerkers, van starter tot expert, om hun eigen ambitie vorm te geven.

Wat is jouw ambitie?

Vrijwilligers

Onze 700 gemotiveerde vrijwilligers helpen onze zorgprofessionals bijna dagelijks. Met hun tijd en aandacht bieden zij onze cliënten en bewoners net dat beetje extra. Alleen met de inzet, ervaring, deskundigheid en creativiteit van ons allemaal kunnen we de kwaliteit van de zorg blijven waarborgen. Onze zorg wordt beter mét de inzet van onze vrijwilligers.

Tijd is een kostbaar iets, maar dat vriendelijk glimlachende gezicht is van onschatbare waarde. Weet jij een lieve glimlach op waarde in te schatten? Heb je een uurtje per week over? Onze cliënten willen graag met je wandelen, koken, een praatje maken, creatief bezig zijn, de dierenweide verzorgen, sjoelen, biljarten, et cetera.

Lees meer over de mogelijkheden als vrijwilliger
Yuri Vissers
“Zulke momenten kleuren je dag!” Verzorgende IG in opleiding - Berlerode.
Naima
“Ik vind het belangrijk om de cliënt te leren kennen.” Verzorgende IG - Wijkzorg.
Rien de Keijzer
“Nog middenin het leven.” Vrijwilliger - Donkenhof.
Karlijn Storij
“Als iemand het even niet ziet zitten, laat ik zien hoeveel vooruitgang hij al heeft geboekt.” Verpleegkundige Revalidatie - Heeseind.
Powered by Emply