Expertises

Als professional kies jij voor Vivent vanwege ons brede zorgaanbod en de vele expertises die wij in huis hebben. Dit zie je terug in de wijk, onze woonzorgcentra en dagbestedingslocaties. Op deze pagina lees je meer over al onze expertises én wat dit jou te bieden heeft.

Vivent is expert op het gebied van Revalidatie, Somatiek, Dementie, Niet Aangeboren Hersenletsel+ (NAH+), Jonge Mensen met Dementie (JMD) en Wijkzorg (inclusief palliatieve zorg, longzorg en wondzorg). Dat is nog niet alles. Want naast deze expertises hebben we ook dagbestedingslocaties, een flexteam en een groot team van behandelaren, artsen, Mimakkers en een groot team van vrijwilligers. Daarnaast hebben we een groot aantal ondersteunende afdelingen.

Doordat we zo veel expertise in huis hebben is samenwerking tussen jou en de collega’s uit jouw team, je manager en collega’s van andere disciplines vanzelfsprekend. Dat maakt werken bij Vivent bijzonder. Samen halen we het beste uit de dag!

Lees meer over de expertise waar jouw hart sneller van gaat kloppen en hoe jij deze bij Vivent tot bloei kan laten komen:

Andere afdelingen

Naast het werken op het gebied van jouw expertise, kun je bij ons ook aan de slag in ons Flexteam, afdeling Behandeling & Consultatie, Dagbesteding of één van onze ondersteunende afdelingen.

Flexteam

Ons Flexteam bestaat uit huishoudelijk hulpen, verpleegkundigen, huiskamermedewerkers, helpenden(+), verzorgenden en ZZP-ers. Zij worden ondersteund in hun werk door onze flexconsulenten. De professionals in ons flexteam zetten zich flexibel in voor al onze teams van onze woonzorgcentra of de wijken. Ze schieten te hulp als er een medewerker ziek is, als er om welke reden dan ook een collega tekort komt of als er tijdelijk extra handen gewenst zijn in een team. Als flexer krijg jij de kans om kennis te maken met alle expertises van Vivent.

Wil je meer lezen over werken in ons prachtige flexteam of wil jij weten of het leven van een flexer iets voor jou is? Of heb jij interesse om je als ZZP verzorgende IG of verpleegkundige in te zetten in ons flexteam? Hieronder vind je de vacatures in ons flexteam.

Behandeling & Consultatie

De afdeling Behandeling & Consultatie bestaat uit; dagbehandeling, gespecialiseerd verpleegkundigen, behandelaren (denk aan fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en psychologen), Mimakkers, geestelijk verzorgers en specialisten ouderengeneeskunde. Zij zetten zich dagelijks in om samen met de zorgprofessionals de kwaliteit van leven van kwetsbare cliënten en bewoners te verbeteren. Dat doen zij eerstelijns, in onze woonzorgcentra, in de wijk en op onze dagbehandeling.

Dagbesteding

Wij bieden dagbesteding aan op 7 locaties in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Als iemand ouder wordt is niet alles meer vanzelfsprekend. Iemand wordt hulpbehoevend, het geheugen laat soms wat steekjes vallen, bewegen gaat niet meer zo goed of er is behoefte aan sociale contacten (met leeftijdsgenoten). Voor deze mensen is er de dagbesteding. Ons doel is om een leuke en zinvolle dag aan te bieden aan alle psychogeriatrische deelnemers. Alle activiteiten die we aanbieden hebben een therapeutische waarde en sluiten aan bij de wensen, behoeften en mogelijkheden van de deelnemers en de locatie. Denk hierbij aan bewegen, geheugenfitness, muziek, creativiteit en sociale interactie. Als medewerker dagbesteding bezorg je niet alleen een fijne dag, maar ook structuur, ga je achteruitgang van de cliënt tegen en ontzorg je de mantelzorgers.

Ondersteunende afdelingen

Op het hoofdkantoor (3e etage op locatie Mariaoord te Rosmalen) van Vivent vind je de ondersteunende afdelingen. Zijn zorgen er achter de schermen voor dat onze zorgprofessionals het beste uit hun dag kunnen halen. Hieronder vallen Finance, Control & ICT, HRM, Facilitair, Communicatie, Programmamanagement, Raad van Bestuur, Bestuurssecretaris, Frontoffice, Flexteam, Centrale Roosteraars, teamondersteuners en het managementteam.