Wat is jouw ambitie?
Daar zijn wij benieuwd naar! Want bij Vivent staan leren en ontwikkelen centraal. Met onze eigen Vivent Academie inspireren al onze medewerkers, van starter tot expert, om hun eigen ambitie vorm te geven. Hierover gaan we graag met je in gesprek. Zo leren we je beter kennen en kijken we samen met jou naar de mogelijkheden om jouw ambities bij Vivent waar te maken.

Hallo, wij zijn de praktijkopleiders van Vivent.

Manon
Dana

Vanuit de Vivent Academie zorgen we ervoor dat alles wat jij nodig hebt aanwezig is, zodat jij optimaal kunt werken en leren. Denk aan goede begeleiding van ons op jouw leer-werkplek en door jouw werkbegeleiders. Maar ook tijd voor leermomenten en ruimte om leerling te kunnen zijn.

Wij leren jou graag kennen. Zodat we je kunnen volgen en ondersteunen in jouw leertraject en ontwikkeling bij Vivent.

Werken en leren combineren
Wil je werken en leren combineren? Vivent biedt jou die mogelijkheid op zowel MBO- als op HBO-  en master-niveau. Je volgt dan een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) of een deeltijd of duale opleiding. Tijdens jouw opleiding werk je voor Vivent en volg je één dag per week jouw opleiding bij een onderwijsinstelling in de buurt.

Stagemogelijkheden
Voor diverse opleidingen, zowel in de zorg als in ondersteunende diensten, bieden wij stagemogelijkheden. Bij ondersteunende diensten kun je denken aan de afdelingen; Communicatie, HRM, Facilitair, Finance en Control & ICT.

Omscholen of bijscholen
Ben je op dit moment niet werkzaam in de zorg, lange tijd de zorg uit geweest of zou je graag in de zorg willen werken? Bij Vivent kun je je omscholen of bijscholen.

Vacatures

Heb je een vraag?

Wat is jouw naam? *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Waarover kunnen wij je terug bellen? *
Verzenden