Wanneer kom jij met een goed gevoel thuis?

Daar zijn wij benieuwd naar, want Vivent wil je kennen!

Vivent is een grote zorgorganisatie. Toch voelt dat niet zo. Want als medewerker bij Vivent heb je veel contact met je collega’s van allerlei disciplines. Er heerst een open cultuur. Ieder brengt zijn eigen kennis en expertise mee en dat waarderen we. Dat maakt werken bij Vivent bijzonder. Samenwerken zit in ons bloed, want het beste uit jouw dag halen doe je niet alleen. Dat doe je samen.

Edith en Vera

Edith (paramedisch assistent) maakte kennis met haar Vivent collega Vera (verzorgende 3-IG) en stelde haar de vraag:Wanneer kom jij met een goed gevoel thuis?”

Edith werkt op de revalidatieafdeling Heeseind op Vivent Mariaoord. Als zorgprofessional op de revalidatieafdeling is zij ook aanvullend geschoold tot paramedisch assistent. Zij heeft dus kennis van de therapie die de behandelaars tijdens de revalidatie leveren. Vera heeft zich via het Lefgozer traject laten omscholen tot Verzorgende 3-IG en een carrière overstap gemaakt naar de zorg. Een mooie beslissing waar ze nog steeds voor de volle 100% achter staat. Edith en Vera gingen samen in gesprek over werkgeluk.

Wanneer kom jij met een goed gevoel thuis?

Beantwoord hier deze vraag, kijk direct bij onze vacatures of bekijk één van de andere video's.

Onze vacatures

Wanneer kom jij met een goed gevoel thuis?

Wanneer kom jij met een goed gevoel thuis?
Wat is je naam?
Wat is je e-mailadres?
Stuur ons jouw antwoord