Verpleegkundige Revalidatie (parttime, 16 - 32 uur)

Hoe blijf jij uitgedaagd in jouw werk? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Bij de afdeling Revalidatie is het cliënten verloop hoog, doordat ze weer opknappen en naar huis gaan. Je komt hierdoor veel verschillende zorgvragen tegen en het werk blijft afwisselend. 

Zorgen voor herstel
Cliënten revalideren op afdeling Heeseind na een CVA, COPD, heup of knieoperatie. Ze worden gestimuleerd om (weer) zelfstandig te worden en krijgen therapie. Leuk aan de afdeling revalidatie is dat de meeste cliënten weer herstellen en naar huis gaan. Het cliëntenverloop is daarom hoog. 
Ook begeleid je cliënten met aandacht voor psychisch, sociaal en lichamelijk welzijn. Er zijn veel opnames, ontslagen en therapieën. Zorgplannen worden dagelijks bijgestuurd en is er wekelijks multidisciplinair overleg. Die afwisseling houd je scherp, geeft administratie en een hoop geregel. En juist dát biedt jou de uitdaging waar jij van houdt! Ook verpleegtechnisch kun je hier je lol op. Sondes, stoma’s, zuurstof, wondzorg of katheters, het komt allemaal voorbij.  

Team Heeseind 
Onderdeel van Mariaoord is afdeling Heeseind. We hebben 4 units waar we met 40 collega’s revalidatie bieden aan 38 cliënten. Ook fysiotherapeuten, artsen, ergotherapeuten, diëtisten en logopedisten, waarmee je nauw samenwerkt, horen bij het team. Goede sfeer, gezelligheid en echt aandacht voor elkaar is voor dit team net zo belangrijk als kwaliteit van zorg. Daarnaast staan ze open voor vernieuwing en ontwikkeling. Zo is er een lerend klimaat waarin er altijd stagiaires worden opgeleid. 

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
   
 • Salaris voor MBO-verpleegkundige van minimaal €2.863,68 tot maximaal €3.471,49 (FWG 45), op basis van een 36-urige werkweek); 
   
 • Salaris voor HBO-Verpleegkundige van minimaal €2937,68 tot maximaal €3.818,87 per maand (FWG 50), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Tevreden cliënten die onze zorg waarderen met een 8,7 in 2021;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma HBO Verpleegkunde BIG registratie;
  of
 • Diploma MBO Verpleegkunde BIG registratie;
 • Flexibiliteit met betrekking tot werken van  wisselende diensten, ook in het weekend.

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen, rechts in beeld zie je wie je kunt benaderen.

Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Deadline:
Vragen over deze vacature:
Nicole Eussen Manager Zorg&Behandelteams +31652609864
Vragen over de procedure:
Lieke Keijzers Recruiter +31652609777
Salarisindicatie: max €3.362,22 (FWG 45) of max €3.942,98 (FWG 50)
Uren per week: 28 - 32 uur
Soort contract: Onbepaalde tijd contract
Team of afdeling: Mariaoord - Heeseind (geriatrische revalidatie)
Werklocatie: Rosmalen
Powered by Emply