(Psychiatrisch) Verpleegkundige NAH (+) (uren in overleg met jou tussen 20 – 36 uur)

Midden in een natuurgebied en omringd door kleine landbouwpercelen, bos en heide ligt Mariaoord. Een prachtige werkplek. Hier bieden we 41 mensen met NAH, die niet meer in staat zijn om thuis te wonen, specialistische zorg en een thuis. Vivent, dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

"Je ondersteunt bewoners ook psychisch. Zij gaan door een proces van acceptatie en verlies om hun oude leven en het weer oppakken van hun nieuwe leven. Daar neem je de tijd voor en dat doet hen goed." Melanie – Verpleegkundige t Ven NAH

Uitdaging
Het leven van een bewoner staat na het krijgen van NAH op z’n kop. Durf jij de uitdaging aan en ga je werken met bewoners met NAH? Loop gerust een dag met ons mee om het te ervaren!

Onze bewoners met NAH wonen op afdelingen Sprokkelbosch en ’t Ven. Naast lichamelijke beperkingen hebben zij vaak ook cognitieve-, stemmings- en /of gedragsproblematiek. Daar ligt jouw uitdaging. Want al jouw kennis en ervaring op dit gebied kun je hier kwijt. We komen onze bewoners zoveel mogelijk tegemoet in hoe zij hun leven willen leiden en dat maakt élke dag anders.

Wanneer iemand met NAH niet meer in staat is om thuis te wonen bied jij hen, samen met jouw collega’s en het multidisciplinaire behandelteam, zorg en een thuis. De één is gebaat bij duidelijke grenzen en structuur en de ander juist bij begeleiding en het stimuleren van de zelfredzaamheid. De gevolgen van NAH zijn voor iedereen anders. Daarom is een zorgplan voor elke bewoner zo belangrijk. Hierin leg je vast wat de bewoner belangrijk vindt, wat er nog wél kan en hoe je met elkaar om gaat.

Het welzijn van onze bewoners vinden we ontzettend belangrijk. We bieden hen daarom een dagprogramma van diverse groeps- en/ of individuele activiteiten aan die zowel binnen als buiten de locatie/ afdeling plaatsvinden. Deze stemmen we zoveel mogelijk af op de interesse en mogelijkheden van onze bewoners. Denk hierbij aan zwemmen, tuinieren of koken.

Jouw werk omvat ook:

 • Bevorderen, beheren en bewaken van kwaliteit van zorg en deskundigheid binnen je team;
 • Verrichtten complexe verpleegtechnische handelingen;
 • Geven van voorlichting aan bewoners en hun naasten;
 • Opstellen van zorgplannen in samenspraak met bewoners en diens naasten.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris MBO verpleegkundige van minimaal €2.695,33 tot maximaal €3.848,27 per maand (FWG 45), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Salaris HBO verpleegkundige van minimaal €3.013,60 tot maximaal €4.370,94 per maand (FWG 50), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Verpleegkundige (B) met BIG registratie;
   
 • Werken volgens wisselen rooster, ook s ’avonds en in het weekend (geen nachtdiensten).

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Solliciteer
Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Afdrukken Tip een vriend(in)
Deadline:
Vragen over deze vacature:
Nicole Eussen Manager Zorg&Behandelteams +31652609864
of:
Margret Leenaars - Smits Coördinerend Verpleegkundige +31681174259
Vragen over de procedure:
Lieke Keijzers Recruiter +31652609777
Salarisindicatie: FWG 45 of FWG 50
Uren per week: 20 - 36 uur
Soort contract: Onbepaalde tijd contract
Team of afdeling: Mariaoord - Sprokkelbosch & 't Ven (NAH(+))
Werklocatie: Rosmalen