Medewerker Keuken/Restaurant - De Hooghe Clock

Hoe zorg jij ervoor dat onze bezoekers zich welkom voelen? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Het restaurant van de Hooghe Clock is open en gastvrij wat betekent dat iedereen welkom is.

Maaltijden bereiden met aandacht voor de gasten
Als Medewerker Keuken/Restaurant ben jij dé smaakmaker in ons restaurant, waar bewoners, familie van bewoners en collega's samenkomen voor een heerlijke lunch of warme maaltijd. Bij ons draait het om meer dan alleen koken. Je hebt namelijk ook een grote rol in het creëren van een gezellig sfeer en het bieden van gastvrijheid. Een kort gesprekje waarmee je jouw oprechte interesse laat zien. Met onze ‘vaste’ bezoekers bouw je zo een band op.

Met jouw ervaring en passie voor koken breng je niet alleen heerlijke maaltijden op tafel, maar zorg je er ook voor dat alles soepel verloopt in de keuken. Tijdens de drukke momenten behoud je het overzicht en ben je in staat om de controle te houden. Daarnaast serveer je maaltijden, schenk je een drankje in en reken je af. Tussendoor ruim je op, zorg je voor de vaat en ook dat alles weer netjes schoon is voor het volgende gebruik. 

Team Restaurant De Hooghe Clock 
Het team bestaat uit 14 collega’s variërend in de leeftijd 15 tot 64 jaar. Wij zijn een gezellig en gedreven team. Wij werken kwaliteitsgericht, klantgericht en resultaatgericht. Jouw diensten zijn wisselend, je kunt ingepland worden tussen 9:00 en 19:30 uur.  

Loop het restaurant gerust binnen. Ontmoet onze collega’s direct en stel hen direct jouw vraag. Een dagje meelopen kan altijd geregeld worden en is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure. Zo kun je zelf ervaren hoe het werk is.   

Waar kun je op rekenen?

  • Salaris van minimaal €2.285,77 tot maximaal €2.928,86 per maand (FWG 25), op basis van een 36-urige werkweek);
  • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
     
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
  • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
     
  • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

  • Kennis van Allergenenwetgeving en HACCP richtlijnen zijn een pré (of je bent bereid cursussen te volgen);
  • Je bent bereid om in het weekend en feestdagen te werken; 
  • Werkervaring in een professionele keuken. 

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

  • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
  • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
  • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Solliciteer
Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Afdrukken Tip een vriend(in)
Deadline:
Vragen over deze vacature:
Cindy van der Walle Coördinator Facilitaire Diensten +31655406925
Vragen over de procedure:
Lieke Keijzers Recruiter +31652609777
Salarisindicatie: FWG 25
Uren per week: 12 - 20 uur
Soort contract: Bepaalde tijd contract (1 jaar, bij gebleken geschiktheid verlenging van het contract met onbepaalde tijd)
Team of afdeling: Restaurant De Hooghe Clock
Werklocatie: Den Bosch