Helpende + wijkzorg

Hoe zorg jij ervoor dat jouw cliënt de beste zorg krijgt? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Door jouw advies en behandeling help je jouw cliënt weer een stapje verder.

Zo lang mogelijk thuis in de eigen vertrouwde omgeving
Als helpende + kom je thuis bij cliënten die hulp bij persoonlijke verzorging en/ of ondersteuning bij ADL activiteiten nodig hebben. Bij iedere zorgvraag kijken we naar de mogelijkheden, wat kan een cliënt zelf nog? Zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Je komt bij verschillende cliënten thuis met elk een andere culturele achtergrond, zorgvraag of levensverhaal maar dat maakt het werken in de wijk zo bijzonder. Je creëert kleine geluksmomenten en hebt oog en oor voor wat de cliënt op dat moment nodig heeft. De wens van de bewoner staat daarin centraal.

Team Rosmalen
Samen met wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen, andere verzorgende IG, leerlingen en stagiaires vorm je een team. Elke werkdag heb je contact met jouw werkende collega’s uit het team en we zijn er voor elkaar. We gaan bijvoorbeeld graag gezellig met elkaar lunchen vóór ons maandelijkse teamoverleg. Nog leuker is ons halfjaarlijkse uitje. Een hecht team, ondanks dat je veel solistisch werkt. Er is ruimte voor gezelligheid, maar ook voor feedback. Zo leer je van elkaar.

Waar kun je op rekenen?

 • Bepaalde tijd contract: 1 jaar (met de intentie voor verlenging contract onbepaalde tijd);
 • Salaris van minimaal €2.285,77 tot maximaal €3.013,60 per maand (FWG 30), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma Helpende +

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Solliciteer
Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Afdrukken Tip een vriend(in)
Deadline:
Vragen over deze vacature:
Jessica Beekman Manager Zorg&Behandelteams +31652609801
Salarisindicatie: FWG 30
Uren per week: 16 - 20 uur
Soort contract: Bepaalde tijd contract (1 jaar, met de intentie voor verlenging contract onbepaalde tijd)
Team of afdeling: Wijkteam Rosmalen West
Werklocatie: Rosmalen