Technisch thuiszorg verpleegkundige (TTV / VTT) expertise oncologie

Wat maakt jouw werk als technisch thuiszorg verpleegkundige bijzonder? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Naast de verpleegtechnische zorg heb je bij de cliënt thuis ook écht tijd en aandacht voor de cliënt en zijn of haar naasten.

Oncologische zorg thuis en meer
Als technisch thuiszorg verpleegkundige bied je hoog complexe zorg en begeleiding aan cliënten van alle leeftijden, van kinderen tot ouderen met een grote diversiteit aan zorgvragen. Denk hierbij aan het toedienen van vocht, antibiotica, immunoglobulines, TPV, bloed of bijvoorbeeld drainzorg.
Gezien er binnen de oncologische zorg veel ontwikkelingen zijn geweest, komen wij veel bij cliënten thuis die oncologische zorg nodig hebben. Behandeling in de eigen veilige omgeving. Denk aan het toedienen van oncologische systemische behandeling thuis, zoals afkoppelen van chemo en toedienen van immunotherapie, zorg voor een PICC-lijn/PAC/CVC, het verzorgen van verschillende methoden van pijnbestrijding of (in terminaal stadium) zorg voor palliatieve sedatie. Oncologische cliënten zijn een groot deel van ons cliëntenbestand, daarom zijn wij op zoek naar iemand die gespecialiseerd is in oncologie. Jij staat stevig in je schoenen, neemt graag beslissingen en reageert adequaat in acute of onverwachte situaties.

Met elkaar
Je werkt ook veel samen met huisartsen en (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundigen in het ziekenhuis/transferbureau. Je overlegt met elkaar, adviseert of geeft instructies over handelingen. Ook schakel je binnen Vivent makkelijk met andere disciplines. Mantelzorgers zijn daarnaast ook onmisbaar in ons werk. Door de korte lijnen met hen, kunnen wij de beste zorg bieden aan de cliënt. 

Het VTT team
Het team bestaat uit 14 MBO en HBO verpleegkundigen. Een gevarieerd team qua leeftijd met ieder een eigen expertise. Hierdoor is er veel kennis in huis en blijf je leren van elkaar. Als team vinden we het belangrijk de kwaliteit van zorg continu te borgen en te verbeteren. Om deze reden nemen we deel aan diverse projecten. Tijdens werkdagen heb je contact met elkaar om kijken hoe het gaat met de ander, zie je jouw team tijdens een teamoverleg en heb je een gezellig teamuitje of borrel op de vrijdagmiddag.

Graag een keer meelopen? Dat is zeker mogelijk.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €3.025,81 tot maximaal €4.558,88 per maand (FWG 55), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Invloed op je rooster middels ‘zelfroosteren’;
   
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • HBO verpleegkundige met BIG registratie (ziekenhuiservaring pré) óf
 • MBO verpleegkundige met BIG registratie (ziekenhuiservaring of TTV is een vereiste);
 • Diploma vervolgopleiding oncologie;
 • Flexibiliteit: je werkt veelal dagdiensten, maar draait ook weekend en avonddiensten. Samen met collega’s wissel je bereikbaarheidsdiensten in de nacht.
 • Je beschikt over een rijbewijs en auto. 

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Solliciteer
Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Afdrukken Tip een vriend(in)
Deadline:
Vragen over deze vacature:
Marion Montrée Vp.Thuiszorg Techn. +31631676814
Vragen over de procedure:
Renske Razenberg Recruiter +31652609196
Salarisindicatie: €3.025,81 - €4.558,88 (FWG 55)
Uren per week: 20 - 28 uur
Soort contract: Onbepaalde tijd contract
Team of afdeling: Wijkverpleging
Werklocatie: Den Bosch en omgeving